code-zero-balaton-csopak-kikoto-etterem-hajozashu code-zero-balaton-csopak-kikoto-etterem-hajozashu code-zero-balaton-csopak-kikoto-etterem-hajozashu code-zero-balaton-csopak-kikoto-etterem-hajozashu code-zero-balaton-csopak-kikoto-etterem-hajozashu code-zero-balaton-csopak-kikoto-etterem-hajozashu code-zero-balaton-csopak-kikoto-etterem-hajozashu

Code Zero Csopak

Csopak, Örkény István sétány 8, Magyarország
Útvonaltervezés Megnéztem a térképen

Tökéletes látvány a nyílt vízre, függőágyak, babzsákok, igazi filmbe illő kilátás az apró félszigetről. Az itt kapható borok legtöbbje tele van finom gyümölcsdarabokkal.

Csopakon a hajóállomást támadta be először a balatoni újhullám. Nem is akármilyen designnal, a Code Zero két konténerből összerakott tűzpiros épülete kis túlzással még a túlpartról is világít. A fiatalos vízparti bár a Balaton felől és a szárazföldről is megközelíthető.

A Code Zero összekombinálható grill finomságai egy amerikai kamando grillben, a Big Green Egg-ben sülnek. Marha, garnéla rák, fogasfilé és csirke közül lehet választani, a vegetáriánusoknak pedig kecskesajtot grilleznek. Ezeket mind gránitlapon hozzák ki nektek, hogy egyik fogás se hűljön ki. A húsok mellé salátát és olyan köreteket is választhattok, mint a baconnel grillezett polenta, vagy a bazsalikomos nyári zöldek.

Tipp: Este már csak egy fröccsre is ér beugrani, ha a csopaki rizlingen túl más balatoni borvidékbe is belekóstolnátok.

Ezek a helyek is érdekelhetnek