Pura-Vida-Port-Keszthely-Etterem-Yachtkikoto-Gasztronomia-CsodalatosBalaton-Hajozashu

Pura Vida Port Keszthely

Keszthely, Keszthely Yacht Kikötő, Magyarország

A 2018-ben tavaszán nyílt Pura Vida Port étterem a Keszthelyi Yachtkikötőben található. A romantikus vidéki hangulatot idéző étterem családi vállakozásként üzemel.

Pura Vida Wine&Dine étterem ötlete már évek óta motoszkált a fejünkben. Néhány évet Spanyolországban töltöttünk, majd onnan hazaköltözve 2 évig falusi turizmussal foglalkoztunk.

Itt már meghatároztunk magunknak egy színvonalat, melyből nem voltunk hajlandóak leadni. Ennek a vállalkozásnak a sikerein felbuzdulva vágtunk bele a Pura Vida Wine & Dine étterembe. Éttermünk családi vállalkozás, ahol a tulajdonosok minden poszton képviseltetik magukat ezzel garantálva ételeink, italaink és a kiszolgálás állandó jó minőségét. Az állandó étlap mellett napi ajánlatokkal igyekszünk a változatos, évszakhoz illő főként mediterrán konyha ízeit kínálni vedégeinknek.

Hangsúlyosan szerepelnek a étlapunkon a tengeri herkentyűk(királyrák, fekete kagyló) felhasználásával készült ételek. Előételek, saláták, levesek, főételek, tészták, rizottók, és az általunk készített desszertek is megtalálhatóak a kínálatunkban.
Borválasztékunkat folyamatosan fejlesztjük, egyre nagyobb hangsúlyt adva a kitűnő balatoni boroknak persze itt is a minőséget képviselve.

Éttermünk tavasztól őszig egy mediterrán terasszal kiegészülve egész évben várja vendégeit! Reméljük, átadhatjuk Önöknek is a “Pura Vida” életérzést!

Ezek a helyek is érdekelhetnek