marina-port-balatonkenese-kikoto-vitorlas-hajozashu

Marina Port Balatonkenese

Balatonkenese, Kikötő utca 2, Magyarország

A Kenese Marina-Port a balatoni vitorlázás egyik legnagyobb központja, modern balatoni vitorlás kikötő….

A Kenese Marina-Port a balatoni vitorlázás egyik legnagyobb központja, modern balatoni vitorlás kikötő.

Védőmólói minden szélirány esetén nyugodt belső vízfelületet biztosítanak, mely ideális kiindulópont balatoni vitorlázáshoz. A kikötőhelyek víz-, villany- és kábeltelevízió csatlakozási lehetőséggel ellátottak.

A kikötő területén sugárzott internet (Wi-Fi) szolgáltatás vehető igénybe. Kulturált szociális helyiségek, fürdő, WC, mosókonyha és hajóskonyha, valamint társalgó és drink bár várja a hajósokat. A balatoni vitorlás kikötő saját üzemanyag kúttal, daruval és zárt parkolóval rendelkezik. Vitorlás bérlés lehetősége, vitorlás iskola, hajós szaküzlet, vitorlavarró műhely és élelmiszerbolt egészíti ki a szolgáltatások sorát. Szakképzett, a balatoni vitorlázás és hajózás rejtelmeiben jártas üzemeltető és szerviz csapat biztosítja a gondtalan, problémamentes aktív pihenést.

A vízisport egyesület, a balatoni vitorlázás iránt komolyabban érdeklődő sporttársaknak és a rendszeresen versenyzőknek biztosít szervezetet.

Közvetlen a balatoni vitorlás kikötő mellett elhelyezkedő négycsillagos balatoni wellness szálloda széleskörű szolgáltatásokkal várja a vitorlás kikötő lakóit. Strand, fedett uszoda feszített víztükörrel, jacuzzi, szauna, masszázs, fitness- és kondicionálóterem, szolárium, fodrászat, kozmetikai, tenisz és asztalitenisz, strandröplabda, kispályás foci, az aktív pihenést, kikapcsolódást biztosítják.

A négycsillagos klimatizált hotel éttermében mesterszakácsok gondoskodnak a gasztronómiai élvezetekről egy balatoni vitorlázás után. A Nádas Grill étterem a magyaros ízek, a hangulatos grillpartik és bográcsozások kedvelt helyszíne.

Ezek a helyek is érdekelhetnek