szabics-kikoto-tiszta-to-hajozashu

Tisza-tó – Szabics Kikötő

Szabics kikötő és Szabadidőpart, Tiszafüred, Magyarország
Útvonaltervezés Megnéztem a térképen

A Szabics Kikötő, az élő Tisza legnagyobb horgász- és jachtkikötője az év minden napján.

A Szabics Kikötő, az élő Tisza legnagyobb horgász- és jachtkikötője az év minden napján folyamatosan nemcsak a horgász csónakoknak, hanem egyre több sport és túrahajónak is „otthont”ad, szakszerű kikötői szolgáltatást, vízi és szárazföldi bázistelepet biztosít.

Kezdetben az élő Tisza partközelében horgonyzó stégek voltak a kikötőhelyek. Ma már partvédelemmel ellátott, a folyóhoz tápcsatornával csatlakozó kikötőmedencék gondoskodnak – különösen a nagyobb és értékesebb kishajók – biztonságáról.

A kikötő a horgász és vízi sport szezonban éjjel-nappal felügyelve, folyamatosan üzemel. Gondoskodni tudunk a vízi járművek biztonságos téli tárolásáról, védelméről is. Kikötőhely bérelhető éves, havi vagy akár napi időszakra is. Sólyapályánkon a bonyolultabb vízre bocsátási, ill. kiemelési feladatokat is nagy gyakorlattal és teljes felelősséggel végezzük.

Téli időszakra és árvizek idejére is kínál megoldást. A kikötő szakszemélyzete fenntartja a kikötő rendjét, a hajóforgalmat a biztonsági előírásoknak megfelelő módon és gyakorisággal regisztrálja.

Önnek kényelmet, hajójának a biztonságot jelenti a SZABICS KIKÖTŐ!

Ezek a helyek is érdekelhetnek