yacht-club-agard-kikoto-velence-hajozashu

Yacht Club Agárd

Gárdony, Tópart utca 7, Magyarország
Útvonaltervezés Megnéztem a térképen

Agárdon, a Hajóállomás mellett található Yacht Klub Agárd kikötőben várjuk…

Agárdon, a Hajóállomás mellett található Yacht Klub Agárd kikötőben várjuk mindazokat, akik igényes környezetben szeretnék tudni vitorlás hajójukat, csónakjukat. A marinában lehetőség van parti és vízi tárolásra, és igény esetén természetesen télen is ránk bízhatja azokat.

A kikötői díjak tartalamzzák a klubházban található  konyha és vizesblokk használatát, valamint az áramfelvételt, parkolóhelyet és korlátlan strandolási lehetőséget saját ápolt, csendes strandunkon. Az épületben a társalgó is vendégeink rendelkezésére áll, az emeleti büfé pedig májustól októberig, finom ételekkel és hideg, vagy épp meleg italokkal várja a megfáradt hajósokat.

Kikötőnkben egész évben aktív sportélet zajlik, vitorlázó gyermekeink jó eredményeket érnek el hazai és külföldi versenyeken egyaránt. Nyaranta, júniustól augusztusig, hatnapos táboraink várják azokat a 8-16 év közötti fiatalokat, akik kedvet éreznek a vitorlázáshoz és szakképzett edzők segítségével szeretnék elsajátítani a sportág alapjait. A táborokban a sok-sok vitorlázáson mellett, játékok, egyéb sportok, strandolás és kirándulások teszik változatosabbá, színesebbé az itt eltöltött napokat. A táborlakóknak 4-8 ágyas, saját fürdőszobával ellátott szobákban biztosítunk szállást, valamint helyben étkezést.

Ezek a helyek is érdekelhetnek