style-yacht-scholtz-hajoepites-balaton-hajozashu

Style Yacht Kft.

Style Jacht Kft., Hajmáskér, Magyarország
Útvonaltervezés Megnéztem a térképen

Scholtz Imre cége, a Style Jacht Kft mindegy 50 év alatt közel 500 hajóelkészítésével férkőzött a hajósok kegyeibe.

Manapság sokat hallani azt, hogy “daysailer”. Ha kimondom, mindenki okosan bólint, de igazából ez a kategória nehezen meghatározható pontosan, tehát mindenkinek mást jelent. Nincs rá megfelelő magyar szó, tulajdonképpen napi, vagy napközben vitorlázásra valót jelent. Az a vitorlásközönséget célozza, amelyik elsősorban vitorlázni akar, nem pedig lakni a vízen.„

Ruják István  ~  Vitorlázás magazin

Mivel a Scholtz család tagjai elhivatott vitorlázók, a Style Jacht Kft összes típusa Balatonra tervezett, standard kivitelben daysailer vitorlás, viszont a kínálatot különböző túra,- és versenycélú kivitelek fejlesztésével bővítik.

Scholtz Imre cége, a Style Jacht Kft mindegy 50 év alatt közel 500 hajóelkészítésével férkőzött a hajósok kegyeibe.

A cég szolgáltatásai felölelik a sorozat- és egyedi hajóépítést fából és műanyagból, hajófelújítást, hajókereskedelmet, szálerősítésű műanyagból készült termékek széles skáláját, belsőépítészeti és ipari felhasználásra is.

Műhelyünk akár 50-es cirkálókat is képes fogadni. Minőségi fényezés, gyári csúszásgátló fedélzet. Szolgáltatásunk víztől vízig terjed. A szállítás és a daruzás a mi gondunk. Fényezéshez a legjobb minőségű alapozókat gitteket és festékeket használjuk. Hajófenék felújítások a professzionális ozmózis javításoktól, a versenyhajók szóró eljárással felvitt algagátlásáig terjednek. Új szolgáltatásunk a hajótuning: Kiel és kormány optimalizálás, rigg (árbóc és állókötélzet) szakszerű beállítása.

A Style Jacht 25 éve kizárólagos forgalmazója az Elan yachtoknak Magyarországon. Szolgáltatói háttere Balaton közeli üzemén és képzett 10-12 fős szakember gárdáján alapszik. Szolgáltatásaink a hajók leszállításán (Balatonra, tengerre) kívül, teljes körű ügyintézés a hatóságoknál, szerviz, kikötői szolgáltatások.

Ezek a helyek is érdekelhetnek