vizvonal-hajosbolt-uzlet-hajozashu

Vízvonal Kft.

Budapest, Ráday utca 33, Magyarország
Útvonaltervezés Megnéztem a térképen

Cégünk 1992-ben jött létre, Vízvonal Bt. néven. Alapítóink és alkalmazottaink…

Cégünk 1992-ben jött létre, Vízvonal Bt. néven. Alapítóink és alkalmazottaink mindegyike az időközben megszűnt Vízisport Áruház egykori dolgozói közül kerültek ki, így szakmai kompetenciájuk biztos háttérként szolgál a segítségnyújtásban. 1996-ban, árukészletünk folyamatos bővítésével párhuzamosan, Kft.-vé alakultunk. A jelenlegi tulajdonosok, akik szívügyüknek tekintik a vásárlók igényeinek maximális kielégítését: Patta Gusztávné, Takács Zoltánné és Kristóf Attila.

Célunk, a hazai vízisporteszköz-ellátás szabadon hagyott területeinek kitöltése; vitorlás és motoros hajók biztonsági- és védőfelszereléseinek, vízi sportokhoz kapcsolódó ruházati cikkeknek, dísz- és ajándéktárgyaknak árusítása. Kiemelten fontos számunkra, hogy elsősorban hazai beszerzési forrásokra támaszkodó, közvetlenül a gyártóktól származó, s így megfizethető, vevőink igénye szerint folyamatosan változó árukészlettel álljunk vevőink rendelkezésére.
A Vízvonal Kft. Ráday utcai boltjában fellelhető és megrendelhető árukészletről Weboldalunk részletesen is informálja vásárlóinkat. Folyamatosan bővítjük oldalunkat, arukészletünk nagy része már böngészhető. (Az esetleges hibákért elnézésüket kérjük!)

Cégünk több színtéren is lehetőséget kíván nyújtani a vásárlásra, ezáltal biztosítva termékeink elérhetőségét az ország legtávolabbi pontjaiból is. Így, a személyes vásárláson túl, Internet “Kisboltunk”-on keresztül is elérhetők a nálunk forgalmazott termékek. Jelenleg az Interneten kiválasztott termékeket e-mailen, faxon vagy telefonon tudja megrendelni. Rendeléskor kérjük adja meg elérhetőségét, hogy szükség esetén egyeztethessünk önnel a szállítással kapcsolatos ügyekben. A megrendelt termékek, utánvéttel jutnak el vásárlóinkhoz, többnyire egy munkanap alatt. (Bővebb információk, a ‘Rendelés’ menüben, jobbra fönt.)

Büszkék vagyunk arra — s a hozzánk érkező visszajelzések is ezt igazolják –, hogy a mi Üzletünkben még él az a szellemiség, amelynek keretében a vásárló kitüntetett odafigyelésünket élvezheti, s fontosnak érezheti magát. Hangsúlyozott figyelmet fordítunk ugyanis arra, hogy a nálunk megforduló vevőknek a minőségi árucikkeken túl, a lehető legszakszerűbb és legszélesebb körű, minőségi kiszolgálást és segítséget is nyújtsuk. Úgy gondoljuk, hogy rideg és személytelen világunkban az emberek mind jobban vágynak arra a különleges hangulatra, a “kisbolt varázsára”, ami Üzletünkbe lépve is megtapasztalható.

Ezek a helyek is érdekelhetnek