Világhírű magyar zongorista a Balatonon! Elképesztő VIDEÓ

A Beatles “Here Comes The Sun” dalához készült videóban nem csak Bence virtuóz zongorajátéka, hanem a Balaton látványa is magával ragadó.

Balatonlellén feltettek egy zongorát egy vitorláshajóra, és ehhez Peter Bence, a világhírű zongorista kíváló tettestársnak bizonyult.

A Beatles “Here Comes The Sun” dalához készült videóban nem csak Bence virtuóz zongorajátéka, hanem a lenyűgöző látvány is magával ragadja a nézőt. Mivel Bence videói rendre több tízmillió emberhez jutnak el világszerte, nem titkolt cél volt az is, hogy megmutassák a világnak ezt a páratlan természeti kincset, a mi Balatonunkat, ami egész éves turisztikai desztinációként az év mind a 365 napján nyújt valami különlegeset. A videót az ARCOK Multimédiás Portfólió Stúdió készítette.

Bence ezt a dalt nemrégiben élőben játszotta Londonban, a BBC leghallgatottabb műsorában és az előadás annyira jól sikerült, hogy felkerült egy válogatáslemezre, amin többek között olyan előadók mellett szerepel a magyar zongoravirtuóz, mint Elton John, George Michael, Paul McCartney, Ed Sheran, Sting, a U2 és a Coldplay.

Íme a VIDEÓ