Tihanyi wellness és gasztronómia felsőfokon

A nyugalom szigetén, Tihany ékszerdobozában minden adott a meghitt, zavaró körülményektől mentes, nyugodt pihenéshez.

Echo-Residence-Tihany-CsodalatosBalaton-HAJOZASHU4

Napkelte az Echo Residence balatoni panorámás lakosztályából, fotó © HAJOZAS.HU

A Balaton mintha rám nevetne, s az a nádas mintha nekem súgna-búgna, s a látásnak messze határán égnek, földnek, Bakonynak, Tihanynak, tengervíznek édes ölelkezése, bizalmas összehajlása, s mindez egymást kerülve, váltogatva, kergetve, egymással összejátszva s a hátam mögött nyugvó nap arany sugarával ragyogón fölékesítve (Eötvös Károly)

Az Echo Residence All Suite Hotel Tihany egyik legszebb kilátással rendelkező helye. A nyaralópark Tihany szívében, a Kopaszhegyen, a Balatontól kőhajításnyira, közel 1 hektáros, ősfás területen helyezkedik el. A két épületben kialaktott 20 luxus lakosztállyal és a hozzájuk tartozó szolgáltatásokkal a Balaton északi partjának egyik gyöngyszeme.

A hegyoldalba épített lakosztályokból minden évszakban csodálatos kilátás tárul a Balatonra. Tihany gazdag történelmi és kulturális öröksége, egyedülálló természeti környezete mindenkit rabul ejt.

A nyugalom szigetén, Tihany ékszerdobozában minden adott a meghitt, zavaró körülményektől mentes, nyugodt pihenéshez. Az Echo Residence All Suite Hotelben különböző méretű lakosztályok várják az ide látogató romantikázni vágyó párokat, vagy éppen családokat.

Az összes lakosztály erkélyes, balatoni panorámás.

Echo-Residence-Tihany-CsodalatosBalaton-HAJOZASHU-Osz

A Prémium kategóriájú szobák két hálószobával, nappalival és saját finn szaunával rendelkeznek.

Echo-Residence-Tihany-CsodalatosBalaton-HAJOZASHU-Lakosztaly

Wellness balatoni panorámával

A Echo Spa részlegén úszómedence, jakuzzi, infra és finn szauna, só és gőzkamra, valamint egy intim napozóterasz szabadtéri masszázs helységgel várja a pihenni vágyókat. A wellness részlegen különböző masszázsok és kozmetikai kezelések közül választhatnak a vendégek.

A Fűszerkert Étterem – teljes balatoni panorámás, a’la carte Fine Dining étterem.

Itt minden a kulináris kényeztetésről szól: www.fuszerkertetterem.hu

November 18-án következik a nagy sikerű Gourmet estek folytatása, melynek témája a liba lesz, az 5 fogásos menüsor mellé a Söptei Pincészet boraival várják a vendégeket.

Részletek IDE KATTINTVA 

A pihentető és egyben élénkítő légkör nem csak az üdülés, hanem tárgyalások, szemináriumok, workshopok és csapatépítő tréningek tökéletes helyszíne. Rendezvényét elképzeléseinek megfelelően a legapróbb részletekig megtervezzük, megbízható, szakképzett személyzet, és modern technika garantálja a sikeres üzleti megbeszéléseit, privát rendezvényeit.

Tökéletes esküvőhelyszín…a boldogító „igen” – felejthetetlen emlék egy örök életre. Elegáns helyszín, polgári esketésre és vacsorára – mindez csodálatos zöld környezetben, pazar balatoni panorámával, meghitt, családias légkörben, hajnalig mulatozva.

A hotelben lehetőség van kerékpár bérlésre, így az aktív kikapcsolódásra vágyók két keréken is felfedezhetik ezt a csodálatos Balaton parti települést. A túrázás szerelmeseinek Tihany igazán jó célpont, hiszen a Visszhang, Legenda vagy Levendula körút teljesítésével megismerhetik a félsziget természeti értékeit.

www.echoresidence.hu