Boot Düsseldorf 2017 nemzetközi hajókiállítás

Jachtok, katamaránok, daysailerek, és dingik – háromszázhatvannál több gyártó termékei. A Boot Düsseldorfot 2017-ben január 21-29. között rendezik.

boot-dusseldorf-nemetorszag-nemzetkozi-hajokiallitas-boat-show-hajozashu

Jachtok, katamaránok, daysailerek, és dingik – háromszázhatvannál több gyártó termékei. A szám jól mutatja, hogy a kiállítás még mindig a világ legfontosabb bemutatkozási helye a különféle típusok és osztályok számára. Meg is töltenek négy csarnokot.


Petrosz Michelidakisz, a seregszemle igazgatójának elégedettsége nem alaptalan: lesz itt minden, amire csak egy hajós ember vágyhat! Vitorlások széles választékát tárjuk a közönség elé, ráadásul a többtestűek és a daysailerek száma lényegesen megnőtt a korábbiakhoz képest. Magam is szenvedélyes vitorlázó lévén izgatottan várom, milyen lesz a hangulat.

Piacvezető márkák

Kiállít a Jeanneau, a Bénéteau, a Bavaria és a Hanse, mindegyikük elhozza a legújabb termékeit is. És természetesen jön a Hallberg-Rassy, a Dufour, az X Yachts, az Oyster CNB és a Swan. A felsorolás természetesen igen messze van a teljestől, az összes megjelenő céget IDE KATTINTVA lehet megtalálni.

Ifjú tehetségek támogatása

A boot nem csak seregszemle, évek óta küldetésünknek tekintjük a vitorlázás népszerűsítését. Ezen kívül támogatjuk Constaze Stolz-ot, aki itt, Düsseldorfban született, jelenleg pedig a 2020-as tokiói Olimpiára készül 470-es osztályban.

Tesztvitorlázás

A kiállítás ideje alatt nem csak elméleti előadások meghallgatására és bakra pakolt hajók nézegetésére, lesz mód, hanem arra is, hogy érdeklődő újoncként valaki élesben kipróbálhassa magát: a 14-es csarnokban felépített medencének, és a partjára állított óriási ventilátoroknak köszönhetően igazi vizes élményben lehet része a bátraknak. Eddig már négyezren éltek a lehetőséggel, 2017-ben tovább nőhet a szám.

A Boot Düsseldorfot 2017-ben január 21-29. között rendezik, minden nap 10 és 18 óra között látogatható.

Forrás: www.boat-duesseldorf.com