Maximus – A Heesen hajógyár 83 méteres szuperjachtja

A stílusért, a lenyűgöző megjelenésért elsősorban Clifford Denn felel, aki az egyik legelismertebb dizájner a luxusjachtok világában.

A Heesen Yachts egy igen elismert holland hajógyár, ahol folyamatosan kiemelkedő teljesítménnyel, a legmodernebb technikával és időtlen dizájnnal megáldott luxusjachtokat készítenek.

Most rábukkantunk a legújabb munkájukra, itt a Maximus.

Egy 83 méter hosszú jachton (a Heesen kínálatából ez lesz az eddigi legnagyobb) alapból is elég sok minden elfér.

Ezúttal azonban tényleg minden rendelkezésre álló helyet igyekeztek maximálisan kihasználni.

A stílusért, a lenyűgöző megjelenésért elsősorban Clifford Denn felel, aki az egyik legelismertebb dizájner a luxusjachtok világában.

A képeket elnézve igen jó munkát végzett, mi magunk sem álmodhattunk volna ennél a koncepciónál szebbet. Az a lépcsőzetesen kialakított – ezáltal vízeséssel is megspékelt – medence már önmagában meggyőzött minket, persze a hajó elejében található, tűzrakó hellyel hangulatossá tett társalgó rész is fantasztikus.

Azt, hogy a belseje hogyan fest majd, egyelőre nem mutatták meg.

Nagy esély van rá, hogy 3 vendégkabint úgy alakítanak ki, hogy igény esetén egyetlen óriási térré alakítható legyen. A tulajdonosnak persze mindenképpen saját, abszolút luxuskategóriás lakosztálya lesz. Itt még többet megtudhatsz a projektről.

(via player.hu)