Luxushajó Ferrari versenypályával

Amit a Norwegian Cruise Lines új hajóján, a Norwegian Joy-on bemutat, azzal gyakorlatilag új szintre emeli a fedélzeti szórakoztatás műfaját.

A mai modern luxushajók már sokkal inkább úszó üdülővárosok, melyeken a szórakoztatás szinte minden formája és módja megtalálható.

Azt gondolhatnánk, hogy már szinte lehetetlen újdonságot kitalálni, és akkor másnap … valamelyik nagy hajótársaság biztosan előáll valami hajmeresztő dologgal.

Eddig autóversenyt nem nagyon lehetett rendezni rajtuk, de ami késik, nem múlik.

Amit a Norwegian Cruise Lines új hajóján, a Norwegian Joy-on bemutat, azzal gyakorlatilag új szintre emeli a fedélzeti szórakoztatás műfaját.

A hajót kifejezetten a kínai piacra szánják, és ráadásul sikerült berántani a Ferrarit (pontosabban a Scuderia Ferrari Watches-t), hogy tervezzen egy gokartpályát a hajóra.

A legendás olasz autógyár meg is tervezte, a képek alapján nem is holmi gyenge semmiségről lett szó, egész komoly pályát hoztak össze.

Más kérdés, hogy az átlagos utasnak fizetni kell érte, a drágább lakosztályokat bérlőknek viszont mindenféle extrák járnak.

A Ferrarinak ebben egyebek mellett az a buli, hogy a pálya mellett nyitottak egy óraüzletet, így miután a vendégek kigokartozták magukat a világ első tengeri autós versenypályáján, vásárolhatnak is.

A németországi Papenburgban építették az egyszerre 3850 utas szállítására alkalmas Norwegian Joy luxushajót.

Íme egy bemutató videó: