oasis-of-the-seas-royal-caribbean-tengerjaro-luxushajo-cruise-etelfogyasztas-ocean-hajozashu

6000 ember egy heti élelmiszere egy luxushajón

Ha szállodába megyünk, rengeteg mindent találunk és kapunk ott az ételektől, italoktól a kiegészítőkön át.

Ezek folyamatos raktáron tartása persze odafigyelést igényel, de ha ez ennek felügyeletéért felelős személy észleli, hogy fogyóban van, könnyen megoldja a készlet feltöltését.

Gond csak akkor van, ha ez a szálloda elindul, ebben az esetben ugyanis előre kell gondoskodni, hogy a nem kevés pénzt kifizető vendégnek mindene meglegyen. Ezért a luxushajók egy-egy út alatt igencsak feltankolnak mindenből.


Nézzük, miből mennyi kell bespájzolniuk egy hétre előre a Royal Caribbean’s Oasis of the Seas személyzetének, hogy a heti 6114 utas a pihenése végén elégedetten hagyja el a fedélzetet.

  • 1237 üveg whisky, scotch és rum
  • Kb. 8300 kg marhahús
  • Kb. 2450 kg banán
  • 46 800 db tojás
  • Kb. 3200 kg hal
  • 330 db ananász
  • Kb. 860 kg kávé
  • Kb. 4080 kg fejes saláta
  • 1000 db új villanykörte
  • 5400 homárfarok
  • Kb. 1180 kg alma
  • Kb. 9925 l tej
  • Kb. 87 l folyékony kézfertőtlenítő
  • 30 db pót-tv
  • Kb. 6710 kg krumpli
  • Kb. 3355 kg sajt
  • 16 900 doboz szóda
  • Kb. 3990 kg paradicsom
  • 820 üveg vodka
  • 3360 üveg fehér- és 2776 üveg vörösbor
  • 21 000 db fagylalttölcsér
  • 10 272 tekercs WC-papír
  • 10 680 db hot dog
  • Kb. 8945 kg csirkehús
  • 31 900 doboz sör

Szállások

Kövess minket Instagramon!

Kövesd Instagram oldalunk a legfrissebb fotós tartalmakért!