Páncélozott luxushajó – Marvel 41 Yacht

A Marvel 41 egyszerre rendkívül biztonságos (páncélozott, ugye), és kínál luxuskörülményeket annak a 10-18 utasnak, aki egyszerre a fedélzetén tartózkodhat.

Láttunk már mindenféle luxushajót, kicsit, nagyot, gyorsat és lassabbat, egyvalamibe még nem nagyon futottunk bele: a páncélozott luxushajóba. Egészen mostanáig.

A Marvel 41 ugyanis egyszerre rendkívül biztonságos (elvégre páncélozott, ugye), és kínál luxuskörülményeket annak a 10-18 utasnak, aki egyszerre a fedélzetén tartózkodhat.

Marvel 41 Pancelozott Luxushajo Yacht Motorcsonak HAJOZASHU3

A Nikos Manafis tervezte hajó a lehetőségekhez képest megpróbál elegáns is maradni, de nehezen lehetne letagadni, hogy van benne valami félelmetes. Nekünk kicsit olyan, mint egy elegáns, de kőkemény bokszoló.

A Marvel 41 ugyan jórészt zárt, de azért van egy fedélzeti része, ami óv az időjárás viszontagságaitól, és egy napozódekk is.

Marvel 41 Pancelozott Luxushajo Yacht Motorcsonak HAJOZASHU2

A hajót alapvetően nem hosszú utakra tervezték, inkább arra szolgál, hogy a nagyobb jachtok kísérője legyen főleg a Földközi-tengeren. A 6300 kilós páncélozott hajót háromféle motorral lehet kapni.

Marvel 41 Pancelozott Luxushajo Yacht Motorcsonak HAJOZASHU

forrás: gazdagisztan.blog