Érdi Mári futamgyőzelemmel kezdett Mallorcán

Érdi Mári futamgyőzelmet, Berecz Zsombor 2. helyet ért el az első napi futamokon, vagyis jól kezdtek a 48. Trofeo Princesa Sofia versenyen Palma de Mallorcán.

melbourne-vitorlazo-vilagkupa-donto-laser-radial-erdi-maria-vitorlazas-magyarorszag-hungary-hajozashu

Érdi Mári futamgyőzelmet, Berecz Zsombor 2. helyet ért el az első napi futamokon, a 48. Trofeo Princesa Sofia versenyen Palma de Mallorcán.

  • Érdi Mári az első nap végén az 5. helyről várja a folytatást Laser Radial osztályban. Az első futamon csoportjában 7. lett, majd a második futamot megnyerte! Így összetettben 5. helyen áll. Előtte holland, belga, brit és finn versenyzők vannak jelenleg.
  • Berecz Zsombor az első futamon 2. helyen, a másodikban 5-ként ért célba a Finn mezőnyben, ahol 54-en rajtoltak. Zsombi a futamtól visszalépett egy hiba miatt így összetettben a 33. helyen áll. Az észt Deniss Karpak és a horvát Nenad Bugarin vezetnek.
  • Gyapjas Balázs és Zsombor 470-es osztályban 16., majd 13-ként értek célba, amivel 26. a két csoportban versenyző 470-esek összetett listáján.
  • Sánta Bence szörfös két futam után 88.
  • Virág Flóra és Jankovics Gábor a Nacra 17-esek között indul, és később rajtoltak, mint a többi osztály. Az első futamon 26. helyen értek célba.

Részletes eredmények IDE KATTINTVA