Az új Suzuki DF350A V6 csúcsmodell nemzetközi díjai, elismerései

Ez a hajómotor rászolgált arra, hogy a Suzuki zászlóshajója legyen. Egységes, kifinomult formavilágát mindenütt a szerves, ívelt vonalak jellemzik.

Az IBEX innovációs díj a hajógyártás legmagasabb presztízsű elismerése, amellyel azokat az új termékeket díjazzák, amelyek kiemelkedő műszaki innovációt, valamint jelentős fogyasztói előnyöket tudnak felmutatni.

A díj odaítélésével a DF350A modellnek az alábbi tulajdonságait értékelték:

  • A V6-os motorok közül a legnagyobb hengerűrtartalommal rendelkezik (4,4 l)
  • Suzuki dupla hajócsavaros rendszer (kiemelkedő erő és gyorsulás)
  • Közvetlen légbeszívás, dupla befecskendező (a magas sűrítési arány és a hatékony égés elérésében játszott szerepe miatt)
  • Kettős beszívórács (a víznek a beszívott levegőből történő hatékony kivonása miatt)
  • Alacsony üzemanyag-fogyasztás

Ez a kilencedik szakmai innovációs díj, amelyet cégünk a Suzuki hajómotorok kifinomult műszaki megoldásaiért elnyert. A kilencből nyolc alkalommal négyütemű hajómotor kapta a díjat, ami azt jelenti, hogy ebben a motorkategóriában a Suzukit díjazták a legtöbb ízben.

Ez a hajómotor valóban rászolgált arra, hogy a Suzuki zászlóshajója legyen. Egységes, kifinomult formavilágát a légbeszívótól a hajócsavarig mindenütt a szerves, ívelt vonalak jellemzik.

A szín és a logó ugyancsak a kiegyensúlyozott, fenséges stílust szolgálják, amely méltán vonzza a tekintetet.

A hajómotor műszaki jellemzői szintén figyelmet érdemelnek: a még stabilabb menettartást a viszonylag ritkán alkalmazott, dupla hajócsavaros megoldás teszi lehetővé.

A modell úgy a külső jegyeivel, mint az alkalmazott műszaki megoldásokkal egy következő ugrást képvisel a Suzuki hajómotorok fejlesztésében.

A Good Design Díj

A Good Design Díj a termékek jellemzőinek összességéből a dizájn minőségét emeli ki. Az elismerés azokat a termékeket díjazza, amelyek a fogyasztók életét, az egyes iparágakat, valamint a társadalom egészét gazdagítják. A díj odaítéléséről minden évben a Japan Institute of Design Promotion nevű közhasznú alapítvány dönt.