Kis karbantartásigényű Suzuki hajómotorok

Jól kivitelezett, kiváló ötletek és a részleteket szem előtt tartó kialakítás a kivételesen csekély karbantartásigény érdekében.

A Suzuki négyütemű hajómotorjainak mindegyike a legfejlettebb technológiát képviseli, mindemellett kimondottan kompakt és üzemanyag-hatékony.

A könnyű és hordozható DF2.5-től a díjnyertes, nagy teljesítményű V6-os DF350-ig terjedő teljes motorpalettának köszönhetően a Suzuki minden alkalmazási formára kiváló hajómotort kínál, legyen az pihenés vagy éppen kereskedelmi felhasználás. Számtalan oka van annak, hogy egyre több hajóüzemeltető választ Suzuki hajómotort a kereskedelmi felhasználású hajói számára is.

6 részes cikksorozatunk második részét olvashatjátok.

6 / 2.

Jól kivitelezett, kiváló ötletek és a részleteket szem előtt tartó kialakítás a kivételesen csekély karbantartásigény érdekében.


Önfeszítő vezérműlánc

A vezérműlánc olajfürdőben fut, ezért nem igényel külön olajozást. Az automatikus hidraulikus láncfeszítő pedig mindig gondoskodik a megfelelő feszességről. Egyszerű, hatékony és karbantartásmentes

Kettős öblítőnyílás

Bizonyos idő után a só, a homok és a szennyeződések leszűkíthetik a víz áramlását a hűtőrendszerben, ami a motor károsodásához vezethet. Az ilyen jellegű szennyeződés felgyü- lemlésének megelőzése érdekében a SUZUKI hajómotorokon* két beömlőnyílás van öblítés céljára, melyekkel a hűtőrendszer átöblítése leegyszerűsödik. Az egyik beömlőnyílás az alsó burkolat bal oldalán, a másik pedig a homlokpanelen található, így az öblítőrendszer mindig könnyen hozzáférhető, akár vízen, akár parton van a hajó. *(DF300AP/250AP, DF250/225/200, DF200AP, 200A, DF175AP/150AP, DF175/150, DF90A/80A/90A)

Karbantartó készlet

Az egyes Suzuki hajómotorszériákhoz teljes karbantartó készleteket kínálunk. Minden készletben megtalálható a Suzuki hajómotorok időszakos karbantartási ütemterv szerinti (lásd a kezelési útmutatót) szervizeléséhez szükséges eredeti Suzuki alkatrészek teljes palettája.* *Olyan alkatrészeket is tartalmaz, amelyek cseréje csak Márkakareskedésben végezhető.


Ismerje meg jobban az innovatív és üzemanyag-takarékos Suzuki hajómotorokat, melyekről részletes információt a www.suzukimarine.hu honlapon talál.