balatonyfenyves-kikoto-hajozashu

Fenyves Yacht Club

Balatonfenyves, Mária utca 1, Magyarország

A Fenyves Yacht Club kikötőkomplexum prémium minőséggel várja a hajós társadalmat: a…

A Fenyves Yacht Club kikötőkomplexum prémium minőséggel várja a hajós társadalmat: a nálunk kikötő hajók és tulajdonosaik többek között állandóan jó minőségű vízre, biztonságos vízi vitorlástárolásra, valamint hajóhelyeinken víz-, villany-, TV- és internet szolgáltatásra is számíthatnak.

Emellett egész évben izgalmas programokkal várjuk a hullámokat meghódítani vágyókat, a balatoni hajós élet új központjában. Vitorlás tanfolyamokat és versenyeket szervezünk a család minden tagjának, hogy még többen élhessék át, milyen a Balatonon ringatózni. A legkisebbek szabadtéri játszóterünkön szórakozhatnak, a nagyobbak biciklire pattanhatnak vagy élménykikötőnk programjaiból választhatnak egész évben. A gasztronómia kedvelőit két étterem is várja, melyekben kivételes látkép mellett tölthetnek el egy kellemes étkezést.

A Fenyves Yacht Club kikötőbe érkező hajósok olyan komplex szolgáltatásokkal találkozhatnak majd, amelyek a balatoni kishajó kikötők sorában abszolút egyedinek számítanak: többek között ilyen a kikötő jó minőségű vizét biztosító vízcserélő rendszer, a speciális hajókiemelő berendezés, valamint az egyedülálló vízáramoltató technológia, amely lehetővé teszi a hajók vízen tárolását a téli időszakban is.

A modern kor igényeire szabva teljes mértékben hullámvédett kikötőnkben 300 kiemelt színvonalú hajóhelyen víz-, villany, valamint TV- és internet szolgáltatást biztosítunk vendégeinknek. A biztonságról webkamerás térfigyelő rendszer gondoskodik. A 450 méteres kikötőhöz egy 3 csillagos, 18 szobás szálloda is tartozik, mely konferencia- és rendezvényközpont is egyben.

Mivel a jövő az e-járműveké, a Fenyves Yacht Club infrastruktúrája az igényeknek megfelelően bővíthető lesz, így akár vízi- és szárazföldi elektromos járművek befogadására és szervizelésére is képes lesz a kikötő.

ÉLMÉNYCENTRUM KICSIKNEK ÉS NAGYOKNAK
A klasszikus, ugyanakkor innovatív kikötői szolgáltatásainkkal szeretnénk, hogy a vitorlázás és a vízi sportok minél népszerűbbé váljanak: a Fenyves Yacht Club kikötőben oktatással és vitorlásversenyekkel várunk majd kicsiket és nagyokat.

A kisgyermekes családok ezen kívül szabadtéri játszóterünket is meglátogathatják, ahol garantált a szórakozás a jövő hajósainak, a kerékpárosoknak pedig egyedülálló szolgáltatás kialakítását tervezzük.

Élménykikötőnk színes és kreatív programokat, túrákat kínál kenusoknak, kajakosoknak és szörfösöknek egyaránt. Élménypincénkbowling pályával, darts-al és billiárddal nyújt szórakozási lehetőséget, míg a relaxálni vágyók kipihenhetik a fáradalmakat a hotel mini wellness-részlegében.

Éttermeinkben a kulináris élvezetek kedvelői a méltán híres chef, Segal Viktor ételeit kóstolhatják.

Ezek a helyek is érdekelhetnek