Jégvitorlás Magyar Bajnokság a Tisza-tavon

A múlt héten tartott nemzetközi edzőtábor sikerén felbuzdulva 2017. január 7-8-ra Nyílt Magyar Bajnokságot hirdetünk.

jegvitorlazas-jegvitorlas-tisza-to-dn-osztaly-magyar-bajnoksag-vitorlazas-sailing-hajozashu

Pataki Attila Istvánt érte a megtiszteltetés, hogy a 40 éves osztályszövetség jubileumi ülésén megválasztották nemzeti titkárnak. Ezen pozíciót igyekszik ereje teljességében ellátni és színvonalas versenyeket rendezni.

Az elmúlt évek enyhe telei után – nagy örömünkre – ismét fagynak tavaink. A múlt héten tartott nemzetközi edzőtábor sikerén felbuzdulva 2017. január 7-8-ra Nyílt Magyar Bajnokságot hirdetünk. Az idei évben az eseménynek nagy valószínűséggel a tisza-tavi Szalók Yacht Klub ad otthont.

A versenykíírás letölthető innen >>

Kérünk titeket, részvételi szándékotokat jelezzetek telefonon, emailben vagy facebookon. Az időben visszajelzőknek a szervezők tudnak szállást foglalni a közeli apartmanházakban.

A DN osztály:

A DN a világon a legnépesebb jégvitorlás osztály. Hivatalos versenyszervezete az IDNIYRA (Internationational DN Ice Yacht Racing Association) több mint 2000 tagot számlál és tagszervezetei 20 országban vannak jelen. A DN elnevezést a Detroit News újság után kapta, amely 1936-ban írt ki pályázatot egy otthon is könnyen megépíthető, szállítható és gyorsan összeszerelhető “one-design” jégvitorlás tervezésére.

Holnapi időjárás előrejelzés:

idojaras-szeladatok-jegvitorlazas-tisza-to-abadszalok-dn-osztaly-magyar-bajnoksag-hajozashu