marina-fuzfo-kikot-balatonfuzfo-hajozashu

Marina Fűzfő

Balatonfűzfő, Sirály utca 2, Magyarország

A Balaton egyik legmodernebb marinája közforgalmú, 206 cölöpös hajóhellyel rendelkezik, ebből 10 kikötőhelyet tartanak fenn a vendégek számára a keleti stég bejárat felőli oldalán.

A kikötő Balatonfűzfőn, a Balaton észak-keleti öblében épült, Budapestről rövid idő alatt, könnyen elérhető. A 206 férőhelyes családias kikötőnben széles körű szolgáltatásokkal várják vendégeiket!

A Balaton egyik legmodernebb marinája közforgalmú, 206 cölöpös hajóhellyel rendelkezik, ebből 10 kikötőhelyet tartanak fenn a vendégek számára a keleti stég bejárat felőli oldalán. A kikötőbejárat a délnyugati széltől is védett a hullámzástól, s a kikötőmedence belső részén is sima marad a víz.

A Balaton egyetlen travelliftje 16 tonnáig biztosítja a hajók biztonságos ki és beemelését. A hajók parti tárolásához állványt biztosítanak. Hajószervízük tapasztalt és szakképzett csapata az Ön gondtalan hajózását segíti.

Éttermük teraszáról páratlan kilátás nyílik a kikötőre és a Balatonra. Gazdag étlap, udvarias kiszolgálás, családias hangulat és kandalló teszi még kellemesebbé az étkezést és időtöltést.
Különtermükben egész évben vállalják családi rendezvények, esküvői vacsorák, céges rendezvények, baráti összejövetelek lebonyolítását 60 főig.

Gondoskodunk arról, hogy kikötőnkben kellemesen érezze magát, miközben hajóját is biztonságban tudhatja. Reméljük, mihamarabb találkozunk!

ENDÉG ÉJSZAKA

Vízen töltött vendégéjszaka 6.800,- Ft/éj.
Ugyanazon szezonban, minden 5. éjszaka ingyenes.

EGYÉB DÍJAK

Parton tárolt kishajó (kalóz, optimist, katamarán stb.) sólya használattal
166.000,- Ft/év vagy 17.000,- Ft/hó

Parton tárolt csónak és egyéb vízi sporteszköz (kenu, szörf, gumicsónak stb.) sólya használattal 9.000.-Ft/hó, 25.000.-Ft/3hó

Sólyahasználat: 600,- Ft/alkalom

Szerződött partnernek további beléptető kártya 16.000,- Ft/év

Ezek a helyek is érdekelhetnek