Balatoni High Tech Regatta 2.nap ! ÉLŐ közvetítés

A verseny a Kékszalag magyar hajóinak visszavágója is lehet, az összes katamarán ott lesz és a leggyorsabb egytestű hajók is részt vesznek rajta.

Volvo High Tech Regatta Opel Fifty Fifty Badacsony Balatonfenyves HAJOZASHU

fotó © Opel 5050 Fifty-Fifty

Egy a Balatonon még sosem látott vitorlás verseny, a kizárólag extrém hajóknak rendezett Volvo High Tech Regatta látványos eseményeit nézhetitek oldalunkon élőben.

Katamaránok, és egytestű rohanógépek azaz Liberák számára írták ki első alkalommal az ország leggyorsabb vitorlásainak kupáját, a Volvo High Tech Regattát. Az első versenynapon a versenyzőket nem fogadta kegyeibe az időjárás.

Az alsóörsi pálya verseny egy halasztás után egy két csomós szélben indult, majd a futam közben több mint 100 fokos szél fordulás miatt, lelőtték a versenyt, így ennek nem lett eredménye.

Ezt követően az Alsóörs – Balatonfenyves útvonalon versengtek a katamaránok és a leggyorsabb egytestű vitorlások. Ezt a versenyt a Kékszalag győztes Litkey Farkas és csapata nyerte az Opel Fifty-Fifty előtt. Egytestűek között első helyen a Principessa ért célba.

Mai napon Balatonfenyvesen folytatódik a verseny, egy szintén kijelölt pálya versennyel, reméljük, több szél lesz mint tegnap.

ÉLŐ közvetítés a lejátszás gombra kattintva


A tegnapi verseny visszanézhető IDE KATTINTVA >>>