A DF350A ÉS DF325A SZÜLETÉSE

Nem meglepő, hogy egyre nagyobb a kereslet a nagyobb teljesítményű hajómotorokra. Az újabb külmotorok megjelenésével együtt megnőtt az igény az olyan, nagyobb hajótestekre is, amelyeket korábban inkább belmotorral hajtottak meg.

Ezen nagyobb hajótestek még izmosabb külmotorokra vártak. A Suzukinál ekkor fogalmazódott meg az a határozott mérnöki célkitűzés, hogy meg kell alkotni a négyütemű hajómotorok legjobbikát, magát a csúcsmodellt.

GEKI: A KETTÉVÁLÓ TENGER
Az erő, amely a természet és a tenger hatalmával vetekszik. Magában rejt mindent, ami a Suzuki lényege és öröksége. A hajózásban megvalósuló innovációs szenvedély és magának az elkötelezettségnek a jelképe.

SUZUKI DF350A

A DF350A egy csúcstechnológiás modell, amely 350 LE teljesítményével a vállalat hajómotor-választékának legújabb és egyben legerősebb tagja, emellett a világ jelenlegi legerősebb V6-os hajómotorja. Ez az első olyan modell a Suzuki kínálatában, amelyet a Suzuki Dual Prop System néven, ellentétes irányba forgó hajócsavarokkal szereltek fel. A két hajócsavar kiegyensúlyozott tolóerőt biztosít, amelynek köszönhetően javul a hajótest gyorsulása és az iránystabilitása. A teljesen új fejlesztésű, az alapoktól újragondolt négyütemű, V6-os motor egyedi jellemzője nemcsak a magas sűrítési arány, hanem többek között a – Direct Intake – direkt légbeszívó rendszer is, amely kiemelkedő teljesítményt és hatékony üzemanyag-fogyasztást tesz lehetővé.

Suzuki

SUZUKI DF325A

A napi használatú, nagyobb méretű hajókhoz készült új motor – a 300 lóerő feletti teljesítményű négyütemű hajómotorok közül elsőként a világon – 91 RON oktánszámú üzemanyaggal is működik. A csúcstechnológiájú, innovatív DF325A masszív, ám könnyen kezelhető, egyúttal sokoldalú külmotor – ideális választás nagyobb méretű hajókhoz, bármilyen feladatra. Akárhol is használja tulajdonosa a hajót munkaeszközként vagy szabadidős célokra, a Suzuki kínálatának legújabb modellje tökéletes megoldás.

Suzuki

Ezek a termékek is érdekelhetnek