prestige-yacht-club-budapest-hajozashu

Prestige City Yacht Kikötő

Budapest, Meder utca 9, Magyarország
Útvonaltervezés Megnéztem a térképen

A kikötő vendégei, látogatói részére nyújtott professzionális üzemeltetés természetes velejárója a hajótárolás, hajódaruzás, sólyázás, üzemanyag-vételezés, gyorsszervíz, hajókölcsönzés, hajófelszerelési cikkek értékesítése.

Budapest éke, a Duna-part, mindenkié; a víz szépségét eddig is minden budapesti polgár élvezhette. A Prestige City beruházója feladatának érzi a nagyközönség számára további távlatok megnyitását a szabadidő tartalmas eltöltésében, egyfajta modern tengerpartként kulturált helyszínt nyújtva sportoláshoz, kikapcsolódáshoz, szórakozáshoz.

A Prestige City partmenti területén épült yacht-kikötővel Budapest víziközlekedése ismét visszahelyeződött a mindennapos használat szintjére, amely nemzetközi mércével mérhető szolgáltatásai révén és a rendszeres MAHART-járatok indításával kívánja erősíteni a köztudatban a Prestige City, a vízpart és a Duna folyam harmonikus kapcsolatát.

A Prestige Towers Budapest első olyan lakókomplexuma, amely nemcsak hirdeti, de a vevők a lakás megvásárlásával párhuzamosan meg is vásárolhatják az otthonuk közvetlen közelében található kikötőhelyet. A kikötő beruházási értéke közel 500 millió Ft, amely 77 hajó befogadására alkalmas. A kikötőből induló MAHART menetrendszerinti járatainak segítségével elkerülhetővé váltak a főváros és környékének közlekedési dugói. A Prestige City yacht-kikötője által a kikötő vendégei, látogatói részére nyújtott professzionális üzemeltetés természetes velejárója a hajótárolás, hajódaruzás, sólyázás, üzemanyag-vételezés, gyorsszervíz, hajókölcsönzés, hajófelszerelési cikkek értékesítése, több nyelvű információs központ, pezsgő klubélet, oktatás, vízitaxi-járat és vendéglátás.

Ezek a helyek is érdekelhetnek