johajo-vitorlas-szakuzlet-bolt-hajozashu

Jóhajó Vitorlás szaküzlet Balatonfüred

Balatonfüred, Zákonyi Ferenc utca 8, Magyarország

A Jóhajó vitorlásbolt 1993-ban kezdte meg működését Budapesten, a Karolina…

A Jóhajó vitorlásbolt 1993-ban kezdte meg működését Budapesten, a Karolina úton. A célkitűzés az volt, hogy a szabadidő- és versenysporthajózás igényeit jó minőségű termékekkel, hasznos szolgáltatásokkal elégítése ki. A képviseleti hálózat megszervezése is ennek megfelelően történt.
Nagy és kiskereskedelemmel egyaránt foglalkozunk, hajóépítőket, más üzleteket is ellátunk az általunk kizárólagosan importált termékekkel.

1996-2003 között a Jóhajó a Karolina út 39. szám alatt működött, és 1996-tól balatonfüredi üzlettelis rendelkezik.

2004-ben a boltjainkat működtető társaság, a YachtingPannonia Kft.tulajdonosi szerkezete átalakult, ami a további fejlődését szolgálta. A cég tulajdonosai elhivatott vitorlázók, akik komoly szakmai tapasztalattal rendelkező, aktív vitorlásversenyző munkatársakkal erősítették csapatukat. Ebben az évben költöztünk át egy új, kibővített üzlet, és irodahelységbe a Karolina u.17. alá.

1998-tólhajóépítéssel is foglalkozunk, gyártóiés európaiforgalmazói vagyunk az újzélandiElliott hajóknak, amelyek sportosságukkal és gyorsaságukkal hívják fel magukra a figyelmet. Az Elliott770 flotta 1999 óta hazai versenyosztály is egyben és sikeres résztvevője a túra és pályaversenyeknek az Elliott6M pedig a londoni olimpia hivatalos osztálya.

Támogatunk vitorásversenyeket, egyesületeket, versenyzőket. 2002-2004 között kizárólagos szponzorai voltunk Berecz Zsombornak a pekingi laseres olimpikonnak.

Célunk továbbra is a vitorlázótársadalom színvonalas kiszolgálása: kiváló, megbízható minőségű termékekkel és magas fokú szakmai tanácsadással. Folyamatosan dolgozunk viszonteladói hálózatunk bővítésén is.

Ezek a helyek is érdekelhetnek